DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Para Kazanmanın İlginç Yolu

YazarMesaj
_GoDFaTHeR_
KuruCu
KuruCu
_GoDFaTHeR_

Para Kazanmanın İlginç Yolu Empty
MesajKonu: Para Kazanmanın İlginç Yolu   Para Kazanmanın İlginç Yolu Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 3:21 am

Konya'da bir yıl önce işten çıkarılan ve bugüne kadar iş bulamayan

bir kişiPara Kazanmanın İlginç Yolu Virgs elindeki faturalı cep telefonu hattını sokakta vatandaşların konuşması için kiralıyor.

Seramik fabrikasında usta olarak çalışan ve 1 yıl önce işten ayrılan Bilal KayaPara Kazanmanın İlginç Yolu Virgs bir yıldır iş

aradığını ancak bulamadığını belirterekPara Kazanmanın İlginç Yolu Virgs "Çalıştığım fabrikadan çıkarıldım ve tazminat bile

vermediler. Bir yıldır her yerde iş aradım ancak bulamadım. Elimde faturalı sınırsız

konuşma süresi olan bir hattım vardı. Arkadaşlar bu telefonu kiraya verebileceğimi ve

yaptığım taktirde iyi para kazanabileceğimi söylediler. Ben de en işlek kaldırımın üstüne

böyle bir tezgah açtım" dedi.

İnsanların kendisini ilk gördüğünde oldukça şaşırdığını da dile getiren Bilal KayaPara Kazanmanın İlginç Yolu Virgs "Beni

telefon satıcısı sanıyorlar. Yazımı okuyunca gerçeği anlıyorlar. Merak edip soran oluyor

ama daha kullanan olmadı. Bu hizmetin iyi para getireceğimi umuyorum. Son çarem bu"

şeklinde konuştu.

İHA

Para Kazanmanın İlginç Yolu Issizcare

Para Kazanmanın İlginç Yolu Issizcare2
http://eylenceforum.eniyiforum.net

Para Kazanmanın İlginç Yolu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bazı İlginç bilgiler
» Cisimleri havada tutmanın yolu bulundu
» Arkadaşlar "Para" mı , "Akıl" mı ..?