DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ?

YazarMesaj
_GoDFaTHeR_
KuruCu
KuruCu
_GoDFaTHeR_

Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Empty
MesajKonu: Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ?   Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 4:08 am

YalnızlığımHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv mahşer günündeHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
yağmur olupHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
damlaHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smilivdamla akıpHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv nehir olduğu zamanHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
SevgisizliğimiHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv yüzüme vurupHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
hınzırca gülümsediğin zamanHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
aldatılmışlığımıHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv kahpeliğiniHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
ihanetiniHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
cansız bedenim de bile hissettirdiğin anHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
Kahrol !...
yıkıl !..
öl be Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv benim gibi sevgili yar.....!

AğaçlaraHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv liseli aşıklar gibiHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
adımızı kazıyan sen değilmiydin ?
Köşe bucak saklanıpHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
kumrular gibi sevişenHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv sen değilmiydin ?
Doğum günüHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
sevgililer günüHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smilivdeyip sevişen sen değilmiydin ?
Kahrol !...
yıkıl..!
öl be benim gibi sevgili yar...!

Ölürüm yoluna deyip atıpHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv tutan !..
sevgimiHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv her günHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
har vurupHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv harman savuran !..
Aşkımla sözde yanıp kavrulan !..
utangaçlıktan kızarıp bozaran ?
Sen değilmiydin ?
Kahrol !...
yıkıl !...
öl be benim gibi sevgili yar...!

Hani öldüğümdeHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv kırmızı gülleriHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv
başucumdan eksik etmeyecektin ?
HaniHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv asla ! ve Asla..
Beni terk etmeyecektin. ?
Hani ?
Hani ? Bu aşk'ı asla kirletmeyecektin ?
Kahrol !...
yıkıl !...
öl be benim gibi sevgili yar..!

Dur...! Durrrr......
Vazgeçtim !
Ne olur ölme !
Vallahi deHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv billahi de ölme...!
Beni burada da bulursun !..
şeytan'a uydurupHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv buradan da kovdurursun !
Açan güllerimiHani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Smiliv mahşerde de soldurursun !..
Yok....Yokkkk...sen ölme !..
ben bin defa sensiz öleyim sevgili yar....!Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? Aglamaca

İlyas TAN..13.09.00.

İlyas Tan
http://eylenceforum.eniyiforum.net

Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ?
1 sayfadaki 1 sayfası