Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Hani ? Bu Aşk'ı Asla Kirletmeyecektin ? C.tesi Nis. 25, 2009 4:08 am
Yalnızlığım mahşer gününde yağmur olup damladamla akıp nehir olduğu zaman Sevgisizliğimi yüzüme vurup hınzırca gülümsediğin zaman aldatılmışlığımı kahpeliğini ihanetini cansız bedenim de bile hissettirdiğin an Kahrol !... yıkıl !.. öl be benim gibi sevgili yar.....!
Ağaçlara liseli aşıklar gibi adımızı kazıyan sen değilmiydin ? Köşe bucak saklanıp kumrular gibi sevişen sen değilmiydin ? Doğum günü sevgililer günüdeyip sevişen sen değilmiydin ? Kahrol !... yıkıl..! öl be benim gibi sevgili yar...!
Ölürüm yoluna deyip atıp tutan !.. sevgimi her gün har vurup harman savuran !.. Aşkımla sözde yanıp kavrulan !.. utangaçlıktan kızarıp bozaran ? Sen değilmiydin ? Kahrol !... yıkıl !... öl be benim gibi sevgili yar...!
Hani öldüğümde kırmızı gülleri başucumdan eksik etmeyecektin ? Hani asla ! ve Asla.. Beni terk etmeyecektin. ? Hani ? Hani ? Bu aşk'ı asla kirletmeyecektin ? Kahrol !... yıkıl !... öl be benim gibi sevgili yar..!
Dur...! Durrrr...... Vazgeçtim ! Ne olur ölme ! Vallahi de billahi de ölme...! Beni burada da bulursun !.. şeytan'a uydurup buradan da kovdurursun ! Açan güllerimi mahşerde de soldurursun !.. Yok....Yokkkk...sen ölme !.. ben bin defa sensiz öleyim sevgili yar....!