Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Kusura Bakmayın Ama.../ Paz Nis. 26, 2009 4:08 am
Ben sevda mı imkânsız'lar tarlasın da Hüzün toprağına ektim Ve canım'dan can katıp Her gün ayrı bi duygu ile büyütüyorum Sevda'ma hayatımı katıp'ta yeşertiyorum Kimseler zarar veremesin diye Toprağına canımı Yeşilliğine nefesi mi Varlığına yüreği mi koyuyorum Kolay mı öyle sevda mı yok etmek...
Kimse sevda'ma el süremez asla Çünkü;kimsenin bulamayacağı yere ektim Ve kimse sevda'ma nazar değdiremeyecek Sevda'mın önüne çıkar ağacı gibi ben geçtim Nazar etmeye kalkan Karşısın'da ilk beni bulacak...
Sakın sevdam ile aramı bozmaya kalkmayın Zaten isteseniz de istemeseniz de başaramazsınız Ama siz yine de denemeye bile kalkmayın Üstesinden gelemeyeceğiniz bir güç Sevda uğruna feda edilen bir can Yıkılmak bilmeyen bir yürek çıkar karşınıza! Kusura bakmayın ama Siz bu sevda'yı bitiremezsiniz...
Bir şeyi bilmenizi isterim Dünya'da on aşık varsa On aşıktan biri biziz Dünya'da beş aşık varsa Beş aşıktan biri yine biziz Dünya'da tek aşık kaldıysa O mutlaka biziz Dünya'da hiç aşık kalmadıysa! Bilin ki biz ölmüşüz... - Kusura bakmayın ama Siz bu sevda'yı bitiremezsiniz... - AsTaLa-wiSTa-BeBek.../