Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Babaciğim Aşk Yürek Yakarmi Paz Nis. 26, 2009 4:09 am
BABACIĞIM AŞK YÜREK YAKARMI
Şiirin Hikayesi
Oğlumla yaptığımız bir sohbette bana aşık olduğunu şu sözlerle anlattı Babacığım aşk yürek yakarmı dedi bende yakar evladım hemde cayır cayır yakar dedim Lafı uzatmadan sözü siz gönül dostlarıma bıraktım Saygılarımla
Babacığım aşk nedir nasıl bir şey Yenilir içilir giyilirçekilir cinsten mi Aşk hiç yürek yakar mı Can yakar mı İnsanın gecesi gündüzüne karışır mı. İnsanın uykuları hiç kaçar mı.
Babacığım aşk sıcak mı soğuk mu Tutmayan uykumu Uzun ince kabus dolu bir yol mu. Umut muümit mi ay mı yıldız mı Güneş mi
Babacığım Aşk nedir nasıl bir şey Bir Derya mı bir Deniz mi Okyanus mu Elma yanak mı bal dudak mı sürmeli Ceylan göz mü! ......
Babacığım aşk nedir nasıl bir şey. Gece gündüz bir sevda için Bir vefasız içinçarpan yürek mi İyi güzel temenni arzu edilen dilek mi.
Baba aşk nedir nasıl bir şey Yeni bir dünya mı hayat mı Renga renk çiçeklerle dolu gönül bahçesi mi Yoksa içi mağma yüklü patlayan yanar dağ misali Yanan lime lime yüreğimi yakan sevda mı.
____OĞLUM____ ERMAN AĞIRMAN 'IN HİSSİYATINI ŞİİRLEŞTİRDİM EE NE YAPALIM _____________________________AŞIK BİR BABANIN AŞIK OĞLU ____________________________GÜNEŞE DÜŞMÜŞ YÜREK YOLU