Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Söyle Bileyim Paz Nis. 26, 2009 4:09 am
Boş boş bakıyorum sokağa Ne kadar sade sensiz kaldırımlar Gazete uçuruyor rüzgar Yalın akasya yaprak döküyor Sensiz geldi bu şehre son bahar...
Geceler... Öylece zifiri karanlık Yıldızlar kayıp Gören yok ay'ı Birazdan yine yağmur başlar Sanki gece ben olup sensizliğine ağlar bir köşede Bir köşede ben yok oluşuna yıldızlı gecelerin Ve mehtaplı akşamlara hasret kalışlarıma Senli seyrettiğimiz o kırmızılı gün batımlarının...
Soğuyor gün yavaş yavaş... Yürek sıkıntısı gibi hep ikindi güneş Ve gözlerinin yeşili gibi doğa Giymiş ayrılığımızın sarısını... Neredesin AYŞİMA?
Yol kenarlarında kırağı vardı bu sabah Bilirsin sensiz bir lokma girmez boğazıma kahvaltılarda Aç karnına artık sıgara içiyorum sabah sabah Kırağı var saç uçlarımda da sen gideli Şiddetli tipi belki Ama alıştı ayna bu nedensiz sonbahara Ah hasretim neredesin?
Dayanır mı dersin bedenim hasretine? Denemek mi gerek bu zamansız ayrılığı? Hasret unutturur mu dersin seni bana? Unutturur mu ah Ayşima? Kol kola günlerimiz pembe düş uykularımda Dudaklarının tadı teninin yumuşaklığı... Konuşmaların... hala kulağımda Sensiz asla deyişlerin... Nerede ha nerede bana verdiğin bu sözlerin? Bıraktın... Gittin...
Yanlışımız bu oldu heralde Ayrılık... Alışamadım daha gidişine Hergün gitmekteyim yine Seni gönderdiğim o ayrılanlar garına Denize karşı o patlar kıyamet kayalık kenarına Hani sana gitme diyemediğim ya da Bende geleyim diyemediğim Seni çok ama çok seviyorum diyemediğim o mahkus gara Bir gün dönersin diye Her gün gitmekteyim hala ...
Ne çare getirmez geriye Dönülmez bir adım öncesine Altı patlar oldu geçmişimde ki sen keşkeler Ah ayşima neredesin? Acaba bir sonbahar öğleninde gittin İlkbahar sabahında gelir misin?
Gelir misin ? Gittiğin yer neresi? ruhunu verdiğin deniz hangisi? Atladığın kayalık? Ya da bu intiharın sebebi hangisi? Sana aşıklığımın Sana tutsaklığımın sebebi Hangisi ASLI (ayşima)? Söyle bileyim Hangisi o parmaklık kirpiklerinin kilidi Söyle deli gibi severken seni Neden saldın elindeki esiri...
Söyle ... Bileyim... (23.09.2008 Aslı'ya haasret koskoca bir senenin ardından...)