DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

yusuf güney-aşkım aşklarından bulasın

YazarMesaj
_GoDFaTHeR_
KuruCu
KuruCu
_GoDFaTHeR_

yusuf güney-aşkım aşklarından bulasın Empty
MesajKonu: yusuf güney-aşkım aşklarından bulasın   yusuf güney-aşkım aşklarından bulasın Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 4:22 am

Bu sevdam hiçmi bitmez derdinBak bugün sona geldimİnanması zor ama katlanan sendinSanki hiç beni sevmedinO gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedimHerşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldımAh yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldumDua ediyorum artık yoksunTerkedenler allahtan bulsunYandım sende yanasınAşkım aşklarından bulasınYüreğinin götürdüğü yerlerdeSon deminde kaynayasınAh kandım bir hayırsıza aldandımYüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasınO gözlerime baktığındaHiç gördünmü nefretimiSeni seviyorken düşman ettinKendine yandın aldandınBenide yaktınAh sende yanasın Aşkım aşklarından bulasınYüreğinin götürdüğü yerlerdeTek başına ağlayasınAh kandım bir hayırsıza aldandımYüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasınAh kandım bir hayırsıza aldandımYüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasınO gözlerime baktığındaHiç gördünmü nefretimiSeni seviyorken düşman ettinKendine yandın aldandınBenide yaktınAh sende yanasın Aşkım aşklarından bulasınYüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasınAh kandım bir hayırsıza aldandımYüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasınO gözlerime baktığındaHiç gördünmü nefretimiSeni seviyorken düşman ettinKendine yandın aldandınBenide yaktınAh sende yanasın Aşkım aşklarından bulasınYüreğinin götürdüğü yerlerdeSon deminde kaynayasınAh kandım bir hayırsıza aldandımYüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
http://eylenceforum.eniyiforum.net

yusuf güney-aşkım aşklarından bulasın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yusuf Güney - Yüreğim Yanıyor
» Yusuf Hayaloğlu