_GoDFaTHeR_ KuruCu
Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
| Konu: Betufonq Pia & İnşirah Paz Nis. 26, 2009 4:05 pm | |
| MAHUR BESTE Söyle can
ımı kim bana verdi anımı kim yere serdi hanımı elli beş bedenli fendi boş vakitte göğemi erdi beş vakitte, leş nakitte para çekendi kendi.. kendi kendime konuştum.. belki en düzeysiz sunuştum. varoluştum kalitem belli.. emeli tek bedende.. temeli sağlam astı.. beni lyric kastı.. fikir sırra erdi.. aklı kelam bastı.. vakit azdı insanoğlu tarzı kalem yazdı.. yapılan nazsa tapılan imge.. simge simge her bi kelime kaleme hediye. mağlup bir cümleydi gözlerim, mağrur bakar maziye sahte yüzlerin ortasında bi bebek misali deryalarımda.. sayfalarda kayboldum dostum.. herkesmi dostum ? kafayı çekerken içine aldığın en verimli dozdum.. tozdum onca insanki keyfinden oldu.. ben hep sustum... tek bi nefretim wardı tek bi mikrofonum gelmekte belkide sonum pia gözlerim ayazda yaptırımlarımda rapim daralmakta vaktim işi bitirir ancak mat ve şah'ta sözlerim mecazda infazda kalbim sıra inşirahda.. hislerini anlat dostum.. sözüm biter özde fostum.. rapim melankolik pek bi mazlum hayatım karanlıkta rapim bi mum ben bu mumu yaktım sizde kudurun.. | |
|