Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Kıyısını Arayan Dalga Paz Nis. 26, 2009 4:11 pm
Kıyısını Arayan Dalga
Yoksun yamaçların Susları kadar yazılmamış İntahar mektuplarıyım Har denizinde Küreksiz bir sandal Kıyısını arayan bir dalga Yetişmedi en dar zamanlarıma Dudak nefeslerin soluksuzluğuma Can verirken arzularım ruhunun istilasında Çaresizliğimle sevişiyorum
Kaç kez tövbe ettim Kaç kez bozdum ki yeminimi Revaya hak kazandı katlim Nefis sorgusuzluğunda Susmuyor Saatin tik takları arasında Can çekişen zaman Ve an be an tüketiyor kendini Bildiğim tüm doğrular Kum saatinin akışkanlığında eriyor güneş Mavi'yi yakıyor Tüketiyorum!
Koynuna al beni En gizli yoksul düşlerimin sahibesi Ört beni şevkat dolu teninin Zifir soğukluğunda Mabedsiz bir karış toprağın altında Sar kollarına Korkmuyorum Kendimi buyur edeceğim boşluğundan Adem'den bu yana Tüm dinlerde yasaklanmıştı oysa ki
Okumuşluğumdan hebersiz Dolaşırken çıyanlar göz çukurlarımda Nice mısraların mavisinde Umut yeşerttiğimi bilmeyecekler Kararken toprağa cansız bedenimi Yurt edinecekler tenimi Ateş böcekleri aydınlatacak Baş ucu taşımın soluk rengini Yeni bir can yeşerecek ölü toprağımdan
Ölüm/den habersiz
O vakit; Gözlerim mecnun Karasız... Yasadışı aşkına devinecek Esmer bir kadının teninde Yüzüme aşk suyu sürülecek Ve bir eşkiya türküsü söyleyecek sol yanım