Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Beyaz Gelinciğim Paz Nis. 26, 2009 4:12 pm
BEYAZ GELİNCİĞİM
SİBELCİK Oğlumun aşkı canım İçeri girip anneciğim demen Beni sarıp sarmalıyor Bitanem torunumun Tatlı annesi gelinim Beyaz gelinciğim Bilmezsin seni ne kadar sevdiğimi Sevgimi gösteremiyorum Seninle ilgilenemiyorum Ne bu can bende Ne ben bu candayım Tülay sevgisiz sevdasız Kendi yanar tutuşur Görmez gelinciğini Bana ne olur bir defa Kızım deseniz demen Hiç çıkmıyor aklımdan Hüzünlerdeyim Kederlerdeyim Çaresiz sersefilim Be kızım yapamıyorum Yapmacık sözler yapamam Sen benim kızımdanda ötesin Sevgi aşkın yumağında... Sen açacaksın sıcaklığınla Ben sana yar Sen bana yar Yoksa kimse Olmaz bahtiyar Seninle paylaşırım dertlerimi Senide dertlerimle Yormadımmı gülüm Bunu aklından çıkarma Ben olmadım kaynana Sen olmadın gelin Oldun bana can yoldaşı Bide o dünyalar tatlısı Yumurcak var ya Ne cefalara katlanarak Dünya ya getirdin O nu ilk bana verdin Sonsuz şükranlarım sana Nasıl sevmem seni Tülay der söyleyem her şeyi Sevgimi şiirle anlatırım Oğlumun biricik aşkı Beyaz gelinciğim Sizin için bu can feda Etme bundan sonra kendine cefa Bir gün elbet bulacaksın reva Sen beni sayacaksın kızım Bende seni hep seveceğim. Kızdırsanda kızsamda Sen oğlumun aşkısın Benimde gelinciğimsin
Tülay Polat
Medcezir KuruCu
Mesaj Sayısı : 155 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 36 Nerden : Napcan Bize mi GeLcen
Konu: Geri: Beyaz Gelinciğim Paz Nis. 26, 2009 11:06 pm