Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
Konu: Yastığını Alda Gel Paz Nis. 26, 2009 4:13 pm
Yastığını Alda Gel...rüyalarıma inceden geliyorsun o kadar güzel dokuyorsun ki uyandırmamak için sadece gülüyorsun oysa ki şöyle bir geliversen damardan giripkalbimi okşasan yüreğimi gönülden fetetsen hadi... yastığını alda gel derinden yaralayalım sevdamızı geleceğimizi hadiii çık rüyamdan da gel... bekletme rüyalarını süsleyen kadınını...
...cebinde bir tel saçımbir kaç adet rüyalarından biriktirdiğin özel ama çok da güzel videon varmış iki tatlı gülümseyişbir kaç adet sevgi cümleleri fısıldayıp gittiğin geceler onları orda saklayıp iler ki günlerde çocuklarınlatorunlarınla yad edecekmişin bunları da sır gibi sakladığın rüyanlarından öğrendim... hadi... yastığını alda gel büyülü aşkınla ayart beni yüreğimizi hayallerimizi hadiii çık rüyamdan da gel... bekletme rüyalarını süsleyen deli sevdanı...
...cüzdanın da hala nişan kurdelemizi hatıra deyip herkesden gizli taşırmışın yanında bana kaybettim deyipte verdiğim tek bir gülü kalbinde büyütürmüşün sen şimdi uyurken ben rüyana giriyorum ey sevgili sadece gülüp gidiyorum... birde sevgi cümlelerinden söleyip bugün de ben yastığımı alıp geldim eskimiş rüyalarımızı bu kör gözlerlebiraz da buruşmuş yanaklarımla videomuzu izlemeye geldim... dudaklarımdan dökülen seni seviyorumu sana sadece rüyalarımda değil şimdi söylüyorum rüyalarımın erkeği senin aşkından yanıyorum... ve seni çok seviyorum...