_GoDFaTHeR_ KuruCu
Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
| Konu: seni sevmek ecelin sanatı... Paz Nis. 26, 2009 4:18 pm | |
| Seni sileyim diyorum bu bedenden Rengin kırmızı acı zülüm olunca İzi kalıyor Bende bıraktığın iz kadar sevebilirim seni.
Senin aşkından doğmuşum Yağmur ıslatamaz beni Ve ben aldığım her soluk sana varacakmış gibi Derin derin çekiyorum
Seni sevmek ecelin sanatıdır
Aşkımıza cehennemin teri değmiş Biriken günahlarımızdan kurtar bizi yarab Cennet kokan aşkımızın girdabında kaybolalım Yanaklarıma alnının teri değmiş.
Okyanus havasını aldığım gözlerinden Ünlü ressamların çizdiği resimlerin anlattığı gizden Ara sıra tıkanan nefesimin Bunların hepsinin sonucu sensin.
Tıkanmış yıllarım yol alamıyorum hayatta Son durak simsiyah bir gökyüzü Kara bir gece Işığı olmayan ufuk Güneşi olmayan gündüz Hayatımı geriye doğru ağır çekime alsam sana varabilir miyim.? Efsun bakışın gözlerime değer mi gene?
Şimdi iyi dinle beni! İsmini oluşturan bu alfabenin neresine hançerin soğukluğu değsin Yoksa kaldırayım mı harflerini… Yoksa seni kendi harflerimle sevmeye devam edeyim.? Devam edeceğim!devam soluksuzluğa
Seni cehennem ateşi ile dolanmış harflerle beyaz sayfaya yazmayı değil Şaha kalkmış hayallerimle nefesime her hücreme Cennete yazmayı tercih ederim.!!! | |
|