DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

WindowBlinds 6.4.100

YazarMesaj
_GoDFaTHeR_
KuruCu
KuruCu
_GoDFaTHeR_

WindowBlinds 6.4.100 Empty
MesajKonu: WindowBlinds 6.4.100   WindowBlinds 6.4.100 Icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 1:27 am

WindowBlinds 6.4.100
Boyut : 20.90 MB

Windows XP ve Windows Vista işletim sistemlerinin görünüşünü ve havasını kişiselleştirmek istiyorsanız WindowsBlinds sizin programınız. Windows’un grafiksel arayüz kısımlarının nerdeyse tüm noktalarını değiştirmenize imkan veren bir araç olan bu program ile kendi başlık çubuklarınızıWindowBlinds 6.4.100 Smiliv basma tuşlarınızıWindowBlinds 6.4.100 Smiliv başlangıç çubuğunuzuWindowBlinds 6.4.100 Smiliv radyo tuşlarınızı ve benzer daha birçok şeyi değiştirebilecek ve kendi kişisel temanızı oluşturabileceksiniz.
İsterseniz WindowsBlinds kullanarak işletim sisteminizi beğendiğiniz MacWindowBlinds 6.4.100 Smiliv Linux gibi başka işletim sistemlerinede benzetebilirsiniz ve ya kendi benzersiz görünüşünüzü yaratabilirsiniz. Aynı zamanda bu programda bulunan SkinStudio ile kendi kabuklarınızı oluşturabilirsiniz.
Program görsel olarak hiçbir fazla bellek kullanımına da yol açmıyor. Bilgisayarınızdaki sadeliği bile kendinizin ayarlamasına olanak tanıyor. Hatta yeni model ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışarak Windowsun varsayılan arayüzüne göre daha hızlı çalışabiliyor.
Lisans: Deneme SürümüWindowBlinds 6.4.100 Smiliv Tam Sürüm $19.95

Programı indir
http://eylenceforum.eniyiforum.net

WindowBlinds 6.4.100
1 sayfadaki 1 sayfası