_GoDFaTHeR_ KuruCu
Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
| Konu: Ne Olurdu? Ptsi Nis. 27, 2009 1:52 am | |
| 26.04.2009/İSTANBUL
Bir hata işledimse bin kere pişman oldum Bir kerelik kusura bakmasan ne olurdu Ben kendi vicdanıma esasen düşman oldum Her fırsatta içimi yakmasan ne olurdu
Ne vardı yakmasaydın pire için yorganı Ne vardı kazmasaydın bu sevdaya kurganı Suçumu idam sayıp hasret denen urganı Şu zavallı boynuma takmasan ne olurdu
Olan oldu bir kere tartışmak etmez fayda Kim ne demiş kim ne der düşünüp alma kayda Elbette sitem hakkın ne söylersen hay hay da Bu aşkın yuvasını yıkmasan ne olurdu
Ben yanlış yapmazdım da gençlik mevcuttu serde Yaramı kaşıdıkça düşürdün beni derde Bir hevesin suçunu olur olmaz her yerde Tokat gibi yüzüme çakmasan ne olurdu
Günler boyu o hilal kaşlarını çatarak Derdime dert ekledin aşka gurur katarak Sana ait gönlümü sahralara atarak Umudumu zindana tıkmasan ne olurdu
Boynumda ağır bir yük bu günahın vebali Bir türlü göremedin yaşadığım ahvali Ölüyü sorgulayan Münker-Nekir misali Her fırsatta hesaba çekmesen ne olurdu
Neler neler paylaştık bu sevdanın dününde Şimdi ıstırabı var ömrümün her gününde Af dileyip ağlarken dizlerinin önünde Yüreğimi elinle sökmesen ne olurdu
Hatamdan arta kalan günahları yok sayıp Kalsan ne kaybederdin gururlarından cayıp Avucumun içinden bir yıldız gibi kayıp Karanlığın içine akmasan ne olurdu
Aldırmadın bir türlü verdiğim sözlerime Nefretini haykırdın bakarken gözlerime Artık iş işten geçti çığ düştü közlerime Bir kere o kapıdan çıkmasan ne olurdu
Mutlu Aydurmuş
| |
|