DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Feminist fadime

YazarMesaj
_GoDFaTHeR_
KuruCu
KuruCu
_GoDFaTHeR_

Feminist fadime Empty
MesajKonu: Feminist fadime   Feminist fadime Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 6:08 pm

Her yıl İsviçre’nin Zürih kentinde Dünya Feministler Federasyonunun olağan toplantısı yapılmaktadır. Son toplantıda şu karar alınmıştır: “Her üye eve gittiğinde kadın-erkek eşitliğini savunacak ve bir ay sonra yapılacak olan toplantıda sonucu rapor halinde sunacak”.
Gerçektende bir ay sonra aynı yerde toplanılmış ve raporunu sunmak üzere kürsüye ilk olarak

Amerikalı bayan feminist çıkmış şöyle demiş:
- Eve gittiğimde kocama dedim ki : “Neden bu evde çamaşırları hep ben yıkıyorum? Bundan böyle temiz çamaşırlar giymek istiyorsan sen de çamaşır yıkamalısın..”
Birinci gün bir şey görmedim ikinci gün bir şey görmedim üçüncü gün bir de baktım ki eşim çamaşır yıkıyor.

Bu defa kürsüye Alman Feminist Bayan çıkmış :
- Ben de eve gittiğimde eşime dedim ki : “Neden bu evde sürekli ütüleri ben yapıyorum? Bundan böyle ütülü çamaşırlar giymek istiyorsan sende ütü yapmalısın ..” Birinci gün bir şey görmedim ikinci gün bir şey görmedim üçüncü gün birde baktım ki eşim ütü yapıyor.

Kürsüye Fransız Feminist Bayan çıkmış :
- Ben de eve gittiğimde eşime dedim ki : “Neden bu evde sürekli yemekleri ben yapıyorum? Bundan böyle güzel yemekler yemek istiyorsan sende yemek yapmalısın ..” Birinci gün bir şey görmedim ikinci gün bir şey görmedim üçüncü gün birde baktım ki eşim yemek yapıyor.

Sıra Türkiye’den Feminist Fadime’ye gelmiş:
- Ben eve gittiğimde eşime : “ Neden bu evde sürekli bulaşıkları ben yıkıyorum? Bundan böyle temiz tabaklarda yemek yemek istiyorsan sende bulaşık yıkamalısın” dedim. Birinci gün bir şey görmedim ikinci gün bir şey görmedim üçüncü gün sol gözüm hafiften görmeye başlamıştı.
http://eylenceforum.eniyiforum.net

Feminist fadime
1 sayfadaki 1 sayfası