DarK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DarK

ForuMDaRK

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

şirinlerin gerçek yüzü=>>

YazarMesaj
Medcezir
KuruCu
KuruCu
Medcezir

şirinlerin gerçek yüzü=>> Empty
MesajKonu: şirinlerin gerçek yüzü=>>   şirinlerin gerçek yüzü=>> Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 7:08 pm

Şirinler NasıL Çoğaldılar..? Hepsi Şirinedenmi..? Şirine kaşarmı..?? Yoksa şirinler gaymı..?
Bebek şirinin babası kim?? bu soruların yanıtlarını yetkililerden istiyorum

Şirinlerin idari yapılanması = dediğim dedik çaldığım düdük mottolu su katılmamış despot şirin baba'dan mütesekkil bir sistemdir.

şirin tapu ve kadastro müdürlüğü:

- şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bilgin şirin geldişirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv kendi mantarını söküp kültür mantarından ev yapacakmışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv ne diyeyim?
- bugün gitsin yarın gelsin.

şirin karayolları genel müdürlüğü:

- şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv orman yoluna asfalt dökmeye gitmiştik bizşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yalnız uykucu şirin uyuya kalmışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yeteri kadar mıcır koymamışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv böyle yapış yapışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv y.... (YASAK KELIME) bir şey oldu asfalt.
- allah müstehakınızı versin şirinlerim.

şirin tarım ve köyişleri bakanlığı:

- şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv az önce çiftçi şirin 12 sayfalık bir raporla bakanlığımıza başvurdu.
- hmmmşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv ne istiyormuş?
- şirin çileklerini söküp yerlerine kiwi ve ananas ekecekmiş. "iyi para var bu işteşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv nereye kadar çilek anasını satayım" diyor.
- yerelması da eksinşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv ayna niyetine kullanır.
- ehe tamam söylüyorum hemen.

şirinler sağlıkşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv aileşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv çalışma ve sosyal işler komisyonu:

- sen ne diyosun şirine! ne demek güçlü şirin’i huysuz şirin’in üstüne kuma getirdim? bak nizamnameye :”er şirin kişişirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv dişi şirin kişiden en az dört olmak kaydı ile bir diğerinden boşanmaksızın evlenmesi hali ya da dişi şirin kişinin…”
- dişi şirin diye geçiyo şirin baba dikkatini çekerim. şirine demiyor. ben şirine bir mavi yaratığımşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv kanun gayet açık.
- iyi bütün köyü hareme çevir o zaman!
- kızdırmayın yaparım! var mı kanunda buna karşı gelen madde sanki?

gargamel şatosu birliğine uyum komisyonu:

- sayın gargamelşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv şatoda koşulsuz gezinme hakkına karşılık olarak dört ton şirin çileği artı şervut ormanlarından da bir ada sunma fikrimize halen sıcak bakmadığınızı ifade ediyorsunuz.
- azmaaaaaan!
- tamam efendim. köyün doğusunda bir yerleşim alanı verelim.
- azmaaaan!
- fakat yiyemezsiniz efendim o şirin şahsiyetleri neden anlamak istemiyorsunuz? yemeyiniz efendimşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv onlar bizim vatandaşlarımız!

şirinler proleter polit bürosu kamu iktisadi teşebbüsleri komisyonu:

sakalından yaşından başından utan tüh terbiyesiz herif! şirin baba dedik başımızın üstüne koyduk…
- sayın şirin köyü meclis üyeleri sakin olalım lütfen… konuşmacıya müdahale etmeyelim. sayın güçlü şirin yerinize geçiniz aksi takdirde görüşmeye ara vermek zorunda kalıcam efendim!
- ne meclisi be adam bütün köyün tapusunu üzerine geçirmiş. büyüyle uyutmuş bizi. büyüyle…
- sayın güçlü. vurmayınız koca bir şirin milleti bizi izliyor efendim!

ormansal kriterlerde şirin haklarını inceleme komisyonu:

- ne bu kağıtta yazan uykucu şirin?
- anladın sen yap bi mühendis şirinlik kardeşine. çıkartalım komisyon raporunuşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv sana da bir mantar ev çeviririz sahil kenarında be kardeşim.
- kabus gibisin uykucu!
- hele bi imzayı çakma karabasının olurum lan denyo mühendis!

şirin çileği ve diğer bitkisel marmelatların üretimindeki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan şirin meclisi komisyonu:

- buyrun içiyorum şirin çileği meşrubatınışirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bakın hiç bişey olmuyor. kim o bana “şirin dayısının oğluna kıyak geçmek için çilek suyu fabrikası açtırdı. millete radyasyonlu çilek kakalıyor” diyen şerefsiz. çıksın şimdi ortaya? nerdesin kardeşim?
- şirin baba! kırmızı oluyosun. yüzün dökülüyo şirin baba…
- bunlar muhalefetin saçmalıkları kardeşim…
- şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv iskelet baba oldun… etlerin dökülüyoşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv baba?

töre cinayetleri ile kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan şirin meclisi araştırma komisyonu:

- ne yani gargamel şirine’ye aşık diye mi oluyo bütün bunlar? madem eski karısışirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv gelsin bassın ikinci bir nikah kapansın mesele hemşerim o zaman.
- o şekil değil şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bak kendim kedi olarak bu davanın takipçisi bir hayvanım. mavi yeşil pembe ayırt etmem yerim anlatabiliyor muyum?
- böyle aşkın ıstırabına o zaman yaaa… ye kardeşimşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv benden başla madem.
şirin ormanı ve gargamel şatosu parlamentolar arası güvenlik ve işbirliği asamblesi:- iyi büyüyle hepimiz gargamel olduk. eeee sonra?
- birinci şartı geçtik işte şirin evlatlarım daha ne istiyorsunuz?
- iyi de mavi gargamel oldukşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv neresi oldu şimdi bunun?
- tip olarak cillop gibi çıkarttım ama size de yaranılmıyor ama evlatlarım.

Bazı ülkelerde yasaklanan bi çizgi film. komünistler efendim şirinler.100 kişilik bi komün gurup var herkes eşit haklara sahipşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv para yok. yemek ve yaşamak için çalışmak zorundasın. ahçı yemek yaparşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bahçıvan yetiştirirşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv terzi elbise diker. ressamşirinlerin gerçek yüzü=>> Smilivşairşirinlerin gerçek yüzü=>> Smilivmüzisyen şirin bunlar sanatçıdır topluma gerekir usta şirin ortamın mühendisidir. kalanlarda emekçidir mutlaka bi işin ucundan tutarlar yaşamak için. şirin baba devleti temsil eder. gözlüklü de yardımcısı sayılır. gargamel kapitalist memleketleri simgeler şirinleri ele geçirip altına çevirmek ister
(altın maddi bi değer para gibi)
ayrıca şirinlerin orjinal adıda smurf açılımı;
small
man
under
red
father
kızıl baba yahu Gülümseme bundan öte bişii demiyorum.çoğuda zaten teoriden ibaret. ama bigün şirin babayı kafasında orak çekiçli şapkayla tv de demeç verirken görünce fuchs dedi dersiniz.

Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde şu başlığa rastladım: "Komünist Şirinler". Dikkatimi çekti tabi hemen konunun aslını öğrenmek istedimşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv tabi yorumlara da göz attım. Konuda Şirinler çizgi filminin Komünizm propagandası yaptığı yazıyordu. Nedenleri ise; para olmadan komünal bir yaşam sürmeleri Şirin baba'nın Karl Marx'a benzemesi ve kızıl şapka giymesişirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv herkesin belirli bir alanda uzman olmasışirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bütün yaşam alan ve araçlarının ortak olarak kullanılması ve uygulamaların ortak olarak gerçekleştirilmesi ve daha bir sürü zırva.
Altındaki yorumlar ise daha ilginçti. Yorumlardan birisinde "gözüm kör olsaydı da izlemeseydim" deniliyordu. Hatta şirinlere "vay kafir allahsızlarşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bizi kandırdılar" gibi ilginç sitemlerde bulunuyorlardı. Saçmalıklar bu kadarla da sınırlı değilşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bu konu o kadar ciddiye alınmış ki başta ABD olmak üzere birçok ülkede Şirinler çizgi filmi yayından kaldırılmış.
Gerçekten çok saçma çok. Sormak isterim; izlediğiniz çizgi filmde ne gibi bir ahlaksızlıkşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv kötülükşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv terbiyesizlik gördünüz ki? Bize kardeşliktenşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv paylaşımdanşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv eşitlikten başka ne öğretti Şirinler?
Evet olayın aslına bakarsanız aslında bu çizgi film ABD ve diğer sömürücü ülkelerin çıkarlarına ters. ABD ve diğer kapitalist ülkelerde bireye önem veriliyorşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv Şirinlerde ise kardeşliğe.
İster komünizm ister faşizm propagandası yapsın dokunmayın bence Şirinlere. Çünkü o hayali kahramanlar çocuklara iyiden başka birşey aşılamadı. He iyilik eşittir komünizm ise ve komünizm eşittir canavar ise yayınlamasınlar ki yayınlanmıyor zaten kapitalist ülkelerde ama komünizmşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv öcü değil ki...

Şirin baba! şirin baba! yok uykucuyu uyandırşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yok unutkana hatırlatşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yok öfkeciyi sakinleştirşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yok obura diyet programi yaz... şirinlik mi bıraktınız insanda be
------------------------------------------------------------

Medcezir
KuruCu
KuruCu
Medcezir

şirinlerin gerçek yüzü=>> Empty
MesajKonu: Geri: şirinlerin gerçek yüzü=>>   şirinlerin gerçek yüzü=>> Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 7:09 pm

------------------------------------------------------------

-şirin baba kendime yeşil etek diktim güzel olmuş mu?
-olmamış
-neden?
-konsepte aykırı.
------------------------------------------------------------------
şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bişiy sorcam ama kızmıycan?
-sorşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv yavrucum?
-ya sana neden şirin diyolarşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bi yumuşaklık mı söz konusu yoksa?
-nerden çıkarıyosun kızım bunları?
-bilemiyorum yanişirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv bi şirin anne eksik meselaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv ayrıca nedir bu kırmızı tutkusu?
-töbeşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv töbe

-şirin baba!
-efendim şirine?
-şimdi sen şirinlerin babasıysanşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv benim onlarla sevişmem akraba şeysi olmuyo mu?
-sadakallahulaziim ve illahi....
--------------------------------------------------------------------
-şirin babaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv güçlü şirin yeşil oldu!
-sarılık geçiriyo normaldir.
----------------------------------------------------------------------
- şirin baba sana çok önemli bişey soyliycem..
- söyle bakalım şirine..
- ben lezbiyenim..
- nası ya.. ?!?!?!
-şirin baba ben artık çiçek toplamak istemiyorum!
-demek emekli olmak istiyorsun?
-evet emekli olunca 'emekli kadinlar dernegi kuracagim'
-hımm tabi cok üyeniz olur.
- şirin baba şakacı bi yağmurluk verdi.. üstünde durex yazıyo..
- şakacıyı çağır bana..
------------------------------------------------------------------------
-şirine gözlüklüyle yiyişmeni bütün köy konuşuo ne iş
-işe başladım şirin baba yok mu haberin
-uğra bi ara çadıra....
-----------------------------------------------------------------------
-şirin baba saçlarımı boyattım güzel olmuş mu?
-olmuş olmuş daşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv keşke maviye boyatmasaydın be şirinem.
- şirin baba dayanamıyorum artık... senin olmak istiyorum!
- şimdi mi söylenir bu ulan allahsız!
- ha ne?
- süslü şirinle nişanımız var gelecek hafta... 1 saat içinde de doktor şirin onu amelyatla kız yapıcak.

bu konunun özünü ögrenip nobel ödülü almak istiyorum ...!!!!

__________________________________________________ __________________

Şirinenin topluma katkıları

- şirin vatanımız sınırları içinde bir kızın hem kız hem de şirin (ilerleyen yıllarda güzel/:-):-):-):-)i/çekici/havalı/popüler/ahınnn) olması için hem sarı hem de uzun saçlı olması gerektiği
- kumral ve kısa saçlı olmanın ancak ilerleyen yıllarda kısıtlı (çok kısıtlı) çevrelerde prim yapabileceği
- aklın yolunun sallanmadığışirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv libido olay yerine varanda zekanın ve kişiliğin bir röfleye kurban gittiği
şeklinde idi.

yukarıda herkesin de merak etmiş olduğu üzre şirine'nin onca salak mavi şirin arasında tek kız olmasının sebebi kendisinin ilgi manyagi kadinların ilk ve en güzel örneklerinden biri olmasıdır. (ayrıca anahtar kelime de "salak mavi"dir) "böyle sarışın ve kıçınıza uzanan saçlarla bir tabur erkeği peşinizden koşturabilirsiniz" mesajı taze beyinlere senelerce işlenmiştirşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv o taze beyinler taze ergenler olduklarında hakikaten bir takım taburları peşlerinden sürüklemişşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv maymun etmişşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv mavi parmaklarında oynatmışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv derin hasarlar vermişlerdir. (esmer ve kumrallar bu sırada çoğunlukla ellerine almışlardır) çok değil bir kaç mevsim ile ilerleyen yıllarda ise sözkonusu hasarlı taburlar sözkonusu esmer ve kumralların eline düşmüşşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv nicesi florence nightingale muamelesi görmüşşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv doğruyu bulmuştur.

gargamel'in bir bildiği varmışşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv zaten kedisi olan insan sağduyu sahibidir.

Türk Basınında Şirinler

mesaj tv* adli yayin organinda gecen bir diyalog sudur;
*sirinler sehrini uzaylilar sarmistir*
sirin baba- (gelen uzaylilari gordukten sonra sakalini kasiyarak) ''esheduenlailaheillallah ve esheduenle muhammeden abduhu ve resuluh''.

lalalalaylayloom bicimindeki sarkıyı adamlar la ilahe illallah allahuekber sekline cevirmis ve isimler de gariplesmis. mesela gecenlerde gorduum bir bolumden ornek vereyim: sirin baba nereye gitti alim sirin? cvp: cumaya Gülümseme bi de sey vardi. sirin cilegi yer misin sirin baba? hayır namahrem sirin niyetliyim bu ne usta yaa.Ney
kanal7 ninşirinlerin gerçek yüzü=>> Smilivmuzigini " la ilahe ilallaaah muhammeden resullallaaah.." olarak dinselleştirdigi şirin cizgidizi

Kanal7 tarafından yaratılan MüslümanŞirin takdiri şayanlık tır..

Aynı kanal7 dublajda

yesil tonda yayin yapan kanallarimizin sirin baba'ya koyun muftusu rolunu de yamadigi cizgi film. hatta sirin babanin koyun disina cikarkenşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv "haydi sirinler ben cumaya gidiyom" gibi replikleri de olmustur.

İlginç bi tespit daha

bir bolumde gargamel'in ruya tacini ele gecirmesiyle uyumamaya calisan sirinler arasinda gecen bi dialog

*guclu sirin:hey biri bana cimdik atsin sanirim uyuyacagim
sirine: ay boyle cok zor oluyor ama(burdaki ayy sapık şirinden kaynaklanıyor)

*şakacı sıfatlı olanın opurtinist ya da devlet ajanı olduğunu düşünmekteyim.adam her seferinde aynı hediye paketini veriyor muhattabına; hep aynı ebatlardaşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv inflak gücü hep aynı..sonra hep aynı biçimde gülüyor.aynı şakaya defalarca gülüyor.e hani nerde kaldı değişim?adam bir başına diyalektik terminolojiyi çürüttü be.

umut sarıkaya tabiriyle; boyle sosyalist düşman başına

*birkac sene önce bir alman dergisinde okumustum. sirinlerin cizerinin ku klux klan´la baglantisi varmis. kafalarindaki beyaz kukuletalar da bu yüzdenmis. gargamel de yahudi tiplemesiymis. ismi de zaten ibraniceden geliyormus. (bkz: baskasinin yalancisiyim)

*şimdi fark ettimde biz bu şirinlerin sesine seneler senesi nasıl katlanmışız..

-heaeaeaeayy şireaaaaan baeaeaeaeabaaaaaaaa!!

o nası bir sestir ey gözlüklü şirinşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv o ses bir insandan çıkarsa nasıl şirin olabilirşirinlerin gerçek yüzü=>> Smiliv hatalı şirin.

ve karakterlerin gerçek kişilikleri

karakterlerine şöyle bir eşleştirme yapılabilir;

- gargamel ~ abd
- azman ~ abd'nin sömürgesi olan herhangi bir devlet
- miskin ~ ingiltere
- baltazar ~ almanya
- birinci nesil şirinler ~ komünü kuranlar
- sonradan gelen ufak şirinler ~ güney amerika'da yükselen sosyalist hareket
- kasabadaki insanlar ~ bilinçsiz emekçiler
- şirin baba ~ friedrich engels
- şirin dede ~ karl marx
- gözlüklü şirin ~ leon troçki
- süslü şirin ~ homo:-):-):-):-)üel
- şirine ~ hala proje aşamasında ama kişinin paris hiltonla bi alakası olabilmesi söz konusu!!!!

şirinlerin gerçek yüzü=>>
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik ÖlümLer(((Gerçek)))
» ACI GERÇEK-Seçkin Gündüz