Mesaj Sayısı : 155 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 36 Nerden : Napcan Bize mi GeLcen
Konu: Hadise'nin şarkısının türkçe sözleri Cuma Nis. 24, 2009 7:17 pm
EUROVİSİON 2009 HADİSE
Hadise'nin Şarkısının Türkçe Sözleri
Bu yıl ülkemizi Moskova'da yapılacak olan 2009 EUROVISION şarkı yarışmasında temsil edecek olan Hadise de tercihini İngilizce şarkıdan yana kullandı.
Yılbaşı gecesi saat tam 24 te Hadise 2009 eurovision a katılacağımız parçayla Türkiye'yi salladı bizde o saatte ekran başındaydık ilk dinlediğimizde üzerimizde çok olumlu bir etki yarattı her yönüyle çok etkileyici bir parça olduğunu düşünüyorum. Bu parça eurovisionda derece yapar tabi oylama sadece şarkı üzerinden yapılırsa!.. her yıl gördüğümüz gibi oylamaya siyaset ve komşu ilişkilerinin büyük etkisi oluyor bu durumda sonuç ne olur belli olmaz. Keşke şarkının içinde bir bölüm de olsa Türkçe sözler olsaydı o zaman daha güzel olurdu bence... Bu arada komşumuz Yunanistan ne yaptı acaba ?
Yılbaşı gecesi ilk kez görücüye çıkan Hadise'nin 2009 Eurovision şarkısının Türkçe sözlerini peki hiç merak ettiniz mi ? İşte hem Türkçe hem de İngilizce olan " CRAZY FOR YOU " nun sözleri:
İşte Şarkının Türkçe Sözleri:
Düm Tek Tek Bebeğim benim için mükemmelsin Sen benim cennetten hediyemsin
Bu tüm zamanların en büyük hikayesi Bir filmde tanışmışız gibi Böyle anlam taşıyacak sonuna kadar Ve sen bana ne yaptın Hissettiğim çok güzel Melek ben uyandım Ve rüyamı yaşıyorum Durmaksızın (bitmeksizin) Deliyim sana Kalbimdeki düm tek tek
Hep orda böyle dakikada durmadan Hissediyorum geri dönüş yolu yok Kalbimdeki ritimi hissedebiliyor musun? Böyle gidiyor düm tek tek
Hep orda böyle dakikada durmadan Hissediyorum geri dönüş yolu yok Bebeğim tüm cevaplarını okudum İçindeki yerli olmayan hareketlerinde Sen tüm zamanın en iyi dansçısısın Beni çok özel hissettiriyorsun Kimse senin öptüğün gibi öpemez Uzmanlık alanınmış gibi Hissettiğim çok güzel
Bu da İngilizce sözleri:
Baby you’re perfect for me you are my gift from heaven
this is the greatest story of all times we met in like in a movie so meant to last forever and what you’re doing to me feels so fine angel I wake up and live my dreams endlessly crazy for you
can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back baby i read all answers in your exotic movements you are the greatest dancer of all times you make me feel so special no one can kiss like you do as it is your profession feel so fine angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek
always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back always out it like it no minute feels like there’s no way back always out it like there’s no minute feels like Düm Tek Tek