_GoDFaTHeR_ KuruCu
Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
| Konu: Nickler.. Paz Nis. 26, 2009 5:03 pm | |
| Renk renk maskeLerim var Hayat GardoLabımda.. Büyüdü O küçük kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık üstümé MutLuLuk gömLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévinçLérim késmiyor ayakLarımı yérdén [Artık]Üzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér. . . .
[center] .....................[center][center] [center][center] Ruhum bir [ paLyaço ].. Sahnedeyim yine bu gece.. İçim kan ağLasa da .. Yüzümde sahTe güLücükLerLe.. .....................[/center] [/center] Hayad inSanı ßaSen¢ızz yapıOr! ßüyümeCegim !ßu hayat yokSa ßenide harCar.. .....................¢ocuk mutlu mutlu oynarken yaramazlik yapar laftan anlamaz bazen ekiki ekiki diye gulerken annesi ¢akı verir tokadi anlamaz ne oldugunu aglamaya baslar birden. hayatta böyledir..en güzel yerde çakar tokadı!........................Ölümü gördüm saklambaç oynuyordu.Hep o sobeliyordu çocukları dudaklarının kıyısından..!Ölümü gördüm saçlarımda saklaniyordu..Hep o tariyordu saçlarını kırmızı bir aynada!! Ölümü gördüm aciyi gordum nefreti gordum! Ölümü gördüm ölümü gördüm ölümü gördüm.. Ölümü gördüm kaybolmuş yüzlerinde. Ölümü gördük tekmelerin gölgesinde.. Ölümü gördük asilmis hain iplerde! Ölümü gördük lacivert ceketlerde.. [/center] [/center] [/center] | |
|
_GoDFaTHeR_ KuruCu
Mesaj Sayısı : 345 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : ForumDan
| Konu: Geri: Nickler.. Paz Nis. 26, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
Online Onbaşı
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 25/04/09 Nerden : {{{Tirebolu]]]]]
| Konu: Geri: Nickler.. Ptsi Nis. 27, 2009 5:46 pm | |
| vay be süper olmuş ellerine sağlık | |
|
Medcezir KuruCu
Mesaj Sayısı : 155 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 36 Nerden : Napcan Bize mi GeLcen
| Konu: Geri: Nickler.. Salı Nis. 28, 2009 12:58 am | |
| tmm gsl olmuş ty ama biraaz düzeltebilişrsin bu bozuklukları | |
|