• Aşık olacak gibisin Gözlerinde atıyor kalbin!... Ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıyla yürüyorsun • Yorgunsun!... ...Akan sudan daha çok yorgunsun... • Yalnızsın!... ...Bir damla kadar göl içinde yalnızsın...
Yüzüme gülme arkamdan konuşurken adam ol lan! Senin ''Dilinin Değdiği Masum Sayısı'' kaçtır? Abeste iştigalim pektir kötek sana haktır Köpeklerin bile vefası seninkinin yanında iyidir. Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor içimden. x X x ... . Ama aklım gidiyor başımdan. ... Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım . Ben daha ''Ne Kadar Hendekli Yollar'' aşmalıyım..?
Gözlerime saçlarını sür efsa’ bakıpta gör(e)miyorum! Üç melek efsa’; su sürme ölüm kundağı Elalığını sürülen sonsuzluk mu ki baktıkça d/üşüyorumTopuğuna adımı yazdım sağlam bas yere! Sığıntınım kucağında eteğinle Dualar mısın sabiliğimi efsa’? Hani öldüm desem Hani özledim de bil… Üç güne kadarmış hasret efsa’m üç gün kadar*Az biraz bekle! eşikte cana sulanan melek değil mi kıyamet dediğin? Hadi!Ayart Azrail’i seni özledim!
Gel artık sana sakladım Bekletilmiş mektupları en eski sırrımı tutmadığın parmağımı Ve bir şey daha İklimin ötesine kıvrılmış seccademin ürkek kızı Gel artık sana topladım serçelerin dişlediği kirazları '' Damarların Pasa Tutsun Hayat '' der susarak büyüyen adamlar Bilmezsin sen telaşın sahiplendiği ''Anayurdum Ses Ver Kıyılarıma'' artık Ses ver ki yüzüme kan gelsin İnandığım yumruk kaburgasında sancısın karanlığın Enine boyuna genç kalsın bahar!...
[size=12]ღ ..Hazırım kendimden geçmeye aşk isterse.. ...Kelebek ömrü kadar kısa sürse!... Dönemem artık senin olduğun şehre Kanıyor mazim içimde öylece!.. Görmedenduymadan ...Mümkün Mü Yaşamak... Ellerim dokunmadan; Aşk yalan mı gerçek mi? ..Sen söyle hayat!..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
[size=12][b]İs karası gibiyim o temiz ellerinde [size=16]Kal deme hiç bunu benden isteme !... Sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme . .Sana boşuna umut vermek istemem. . Uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde Sen yine olduğun gibi kal ''Benim İçin Sakın Değişme '' giderim bugün ha yarın Hareket vakti gelince! Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde ...Bir el sallarsın yeter!..[/size]
Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Di'li geçmişten tek yaramsın sen [b]x Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim ?! Hiç bilmem . ...Bilmek istemem hatta düşünmem!... Gel bak bir elimde gökyüzü var hala x Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la. Korkularda benim umutlarda... .....Beni bırakma.....
Erkek alana dek istediğini sanarsın ki Romeo!... [b]Ne diller döker ki teslim olur kapana Juliet Kadınlar hassas ve hisli dilekler içlerinde gizli Hatırla iş bitince kaç Romeo gaddarca gitti Koleksiyonuna yeni bir bebek ekle sabah güneşi doğarken!... El bebek gül bebek bu yaşına kadar geldin Düşünsene bir it heriften sertçe tekme yedin Geceye aşkla vardın sabaha yabancı uyandın Bil ki sonraki gün bir başka baya anlatılacaksın Kadını kandırmaksa amaç alayınız yalancı ; [size=16]...Kapında köpek olan işi bitince yabancı!...
..ve ey hayat.. [b]Ey yaşananlar ey gözü karalığım ey mutlu an(ı)larım ey umursamaz tavırlarım... Nerelerdesiniz..¿ Sizlersiz yaşamak nasıl olacak bilmiyorum ama olacak... Üzgünüm “Müebbet” indeyim..! Dünya diyerek adlandırılan bu yeryüzü;İçine sığamadığım kusursuz bir cezaevi ve ben ...En yaşanılası yerlerinde;.. kişiliksiz kimliksiz geziniyorum artık... Yürek hissiz beden cansız!...
[b]Ya Rab. ... Aşk Belası'yla içli dışlı kıl beni Bir an bile ayırma. ... Aşk Belası'ndan beni!. ...
←xxx→ Aklıma gelen başıma geldiBaşım yarıldıaşım soğudu! Yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı.. Nerdesiniz güven abideleri? Cesaret haylazları? Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazlarıDemirden mızraklarla kırdım sazları Deştim böğründen kıyamadığım hazlarıVerin bana yazları! İlahi merhamet sarayı ; Ya hannanSensin ranaSensin manaSensin rahman! ←Sensin Canan→